top of page

M I N E  Y D E L S E R

- Når vi gør ting sammen, kan de være lettere at bære

Parterapi

Parterapi. Fødder i sandet. Kærlighed. Par. Tillid.

 

Parterapi er vejen til en stærkere relation.

 

Parterapi er for jer der bor sammen, jer der er på vej væk fra hinanden, jer der endnu ikke bor sammen samt jer, der allerede har taget skridtet om samlivsophævelse.

I parterapi vil I få hjælp og støtte i de ting, der udfordrer jer. I vil blive støttet i de udfordringer I hver især står med, som kan spænde ben for jeres fælles relation. 

Vi udvikler os alle over tid - både sammen og hver for sig. Det er derfor helt naturligt, at der kan opstå nye konflikter hele livet igennem. 

I parterapien er der fokus på jer som personer, og ikke på hvem der har ret eller uret, eller på hvad der er rigtigt og forkert. Det handler om, at I skal lære at forstå jer selv og hinanden på en måde, så I også uden for terapien kan finde styrke i de konflikter der uundgåeligt vil opstå.

Parterapi er en vej til at styrke jeres relation, så I kan være tro mod jer selv i relationen, samtidig med at I kan forholde jer nysgerrigt og åbent til den anden.

Pris for 90 min.: 1.100 kr.  

Individuel terapi

Individuel terapi. Hånd der laver hjerte. Du er i fokus.

 

Individuel terapi er vejen til et mere helt selv.

Psykoterapi til individuelle handler om dig, og hvad du har brug for at tale om - også selvom du måske ikke ved, hvad det er, du har brug for at tale om. Jeg hjælper dig med at opnå en større klarhed og bevidsthed om det, der kan spænde ben for dig. 

Sammen udforsker vi de mønstre der kan komme i spil, de følelsesmæssige udfordringer du sidder med og de konflikter du havner i. Måske døjer du med angst, stress, følelser af opgivenhed. Det kan også være, at du har det svært i dit familie- eller arbejdsliv. 

Som terapeut har jeg ikke svarene på, hvad der er rigtigt for dig i dit liv. Jeg hjælper og guider og udstyrer dig med værktøjer, så du selv kan mærke svarene - for dem har du.

 

Pris for 60 min.: 800 kr. 

Familieterapi

Familieterapi. Familie ud af græsstrå. Familien i fokus.

 

Familieterapi er vejen til et stærke bånd.

 

I familieterapi kommer hele familien i fokus. I får et rum, hvor jeg vil guide jer til at tale om de ting der svære, på en måde så alle får mulighed for at blive set og hørt og forstået. 

Familieterapi kan hjælpe med at opløse og forstå gentagne konflikter i familien. Det er også for forældre der har behov for hjælp til at få talt om skilsmisse eller svær sygdom i familien. 

Det er på alle tidspunkter de voksne i rummet, der har ansvaret for samtalen, og børn deltager på præmisser og måder de kan og har lyst. Børn får utroligt meget ud af at lytte til deres forældre tale sammen på en ordentlig måde, så det gør ikke noget, hvis børnene som sådan ikke deltager aktivt i samtalen. 

Familieterapi går hånd i hånd med parterapi, da parterapi i nogle tilfælde kan udvikle sig til familieterapi, eller omvendt kan familieterapi ende med at blive til parterapi for forældrene, når vi har sikret, at børnene har forstået hvad der sker. 

Pris for 90 min.: 1.100 kr.

Anker PArterapi
Anker individuel terap
Anker familiterapi
bottom of page